Skapa företagsallians

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 4
Tack mottaget: 1
Hej,
Som rubriken lyder är vi intresserade av att skapa en företagsallians som kompletterar vårt tjänsteutbud och på så sätt blir en win-win för samtliga parter.

Vi sysslar med webbutveckling av hemsidor, E-handel, webbapplikationer (tänk dig skapa facebook), mobila applikationer och marknadsföring över nätet.

Vi söker andra som kan komplettera vårt tjänsteutbud. Följande allianspartners vill vi ha:

Ett designerföretag som är vass på webben, exempel skapa nyhetsbrev som ser proffesionella ut, skapa enklare landningssidor, designers av logga.

Ett företag som sysslar med digitalt media, exempel kortare reklamfilmer osv.

Ett företag som endast säljer till kunder exempelvis gör SEO men inte kodar själva, men som får många teknikfrågor som de inte kan lösa och därför skickar dessa till oss. Vi blir då deras IT-avdelning. Kick back kan också diskuteras.

Ett företag som är vasst på sökmotoroptimering, content marketing, köper adwords etc. Här får vi en kick back på varje insålt projekt genom oss.

Ett företag som har många konsultuppdrag som inte kan tillsättas där vi agerar underkonsulter. Ni får er del av kakan och vi får betalt och utför jobbet.

vänta inte med att tänka efter.

maila mig direkt på david "at" mdsolution.org vi är inne i ett väldigt expansivt läge och hinner inte sitta på företagande.se särskillt ofta.

För att ytterliggare visa hur pass viktigt och seriös jag är med detta bifogar jag lite meriter om mig själv och visar att jag är "the real deal" dvs jag tror på att samarbeten som gynnar samtliga parter är bra för allas ekonomi och välmående. Låt oss bli företagspartners.

https://www.linkedin.com/profile/view?id=28036495&trk=nav_responsive_tab_profile_pic

https://www.facebook.com/AcademicWork/posts/176640792377238

Må väl och låt oss göra sköna affärer tillsammans! 🙂

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.