Så fungerar denna del av forumet

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 90
Tack mottaget: 8
Här delar vi medlemmar med oss av våra affärsidéer som vi själva inte hinner med att utveckla och göra något av. Du får använda dessa helt fritt, hur du vill och när du vill.

Har du affärsidéer på lager får du mer än gärna starta nya trådar, så ser vi vart det leder. Är du nyfiken på någon av idéerna, följ med i tråden, ställ frågor och ge positiv feedback.

Grundtanken i forumet är att inga affärsidéer i sig har ett värde. De får först ett värde när en eller flera personer aktivt börja jobba på dem. En affärsidé stjäls sällan heller när man berättar om den. Tvärtom så utvecklas den oftast genom att andra stöter och blöter, ifrågasätter och kommer med konstruktiv kritik. Då kan idén bli till något riktigt bra.

Se denna forumdel som ett rum online där vi brainstormar fram nya ännu bättre idéer. Tänk på att använda ”JA” många gånger oftare än ”NEJ” – det skapar positiv energi som oftare leder till nytänkande.

OBS: Du måste vara inloggad för att kunna se denna del av forumet. Så om den har försvunnit till ditt nästa besök så är det med största säkerhet pga att du inte loggat in. :-D

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.