Qred Företagslån - Lån till små och medelstora företag

1
Sedan vi grundades år 2015 har vi hjälpt Sveriges småföretagare att växa med hjälp av smarta företagslån online. Vi såg att förutom lagar, regler och bristande arbetskraft så är finansiering den största utmaningen och hindret för att skapa tillväxt. Därför startade vi Qred. Nu, ca 3 år senare, finns vi i Sverige, Finland och Danmark.


[center]Hur fungerar våra lån?[/center]

Det ska vara snabbt, tryggt och enkelt att ta ett företagslån. Därför har vi inga krav att du ska bifoga affärsplan, balans- och resultatrapporter, etc i din ansökan. Skriv bara in ditt önskade lånebelopp, organisationsnummer, mobilnr och e-mail så kontaktar vi dig inom 1 timme med ett erbjudande. Om du är nöjd godkänner du offerten med BankID och pengarna utbetalas samma dag. Det är så enkelt att du kan göra det i mobilen.

Det finns inte heller några uppläggningsavgifter, dolda kostnader eller avgifter för tidig återbetalning. Vill du betala tillbaka hela lånebeloppet i förtid så betalar du endast för de månader som du använder pengarna.


[center]- Ansökan tar 1 minut
- Besked inom 1 timme
- Pengar samma dag[/center]

Vi tror på transparens och tillgänglighet. Därför kan du alltid kontakta oss med frågor och feedback. Vi finns på telefon 020-150 333 kl. 08:30-17:30 varje vardag. Frågor på [email protected] eller kommentarer/meddelanden i sociala medier som t ex Facebook svarar vi på omedelbart.


[center]
Välkommen till oss på Qred Företagslån![/center]

/Christian på Qred

020-150 333
[email protected]
https://qred.com/se/
Christian på Qred Företagslån

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.