Startsida

Presentation av mitt företag HRatOnce

Skapad - Senast uppdaterad
Hej!
Jag har försökt flera gånger att arbeta inom organisationer stora som små, men inser att jag är en obotlig entreprenör. Det beror först och främst på att kunna påverka och fatta beslut. Alla som är entreprenörer vet vilket slit det är i synnerhet i uppstarten, men belöningen blir desto större då vi lyckas genomföra det vi tror på och skapar resultat,

Nu är firman etablerad och det jag och mina partners tror på, utarbetat och sjösatt. Vi ger utrymme för små och medelstora företag att ta sig tid och i lugn och ro utveckla sina färdigheter.

Genom att erbjuda kompetensökning, som vi sannerligen behöver i förändringarnas tider, direkt över nätet, dvs online live, ges ett utmärkt tillfälle att spara pengar och tid. Det är korta seminarier 45 minuter där proffsen ger sina bästa föreläsningar om hr relaterade ämnen. Senast gav Katarina Moberg, VD, sina bästa råd i ämnet medarbetarskap. Jag personligen trodde att jag visste vad det var tills jag hade lyssnat färdigt och tagit del av hennes presentation. Medarbetarskap behöver inte alla lära sig mer om, därför finns en rad andra intressanta ämnen. Till exempel digitalisering,rekrytering,affärsstrategier,digital marknadsföring, arbetsrätt mm. Vi fyller på kontinuerligt.
Vore trevligt om ni vill besöka sidan https://hratonce.com och kanske ge lite feed back om vad ni tycker.

Med vänliga hälsningar
Kristina
Här finns vi:https://hratonce.com

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.