Erbjudande från Franks Ur - Urmakare i Stockholm

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 4
Tack mottaget: 1
Jag arbetar med marknadsföring och mitt absolut mest spännande uppdrag är det för urmakaren Franks Ur. Det omfattar allt ifrån print till digitalt.

Om Franks Ur:
Det har varit klockaffär på Drottninggatan 39 i Stockholm ända sedan 1878! Inte nog med att det är en mycket anrik klockbutik, de har fortfarande kvar exakt samma telefonnummer (de gamla 6-siffriga)!

Vad som skiljer Franks Ur från andra butiker:
• Till skillnad mot flera andra butiker så finns det enormt många klockor hemma i lager, och flera av dessa är dessutom "limited edition", ur som är svåra att hitta hos någon annan återförsäljare av klockor.

• Den viktigaste skillnaden är dock att Franks Ur, till skillnad mot flera "gråhandlare", är auktoriserade att både sälja och reparera exklusiva klockor från ett flertal varumärken som listas nedan. Det ger en ökad trygghet och servicegrad och vem vill inte ha det när man investerar i ett exklusivt armbandsur?

• Franks Ur säljer även tillbehör som t ex klockband, winders och klockförvaring i form av klock-boxar / -lådor / -skåp och -etuier.

Erbjudande till medlemmar i Företagande.se:
Ska du eller en vän/bekant köpa en lyxig klocka inom kort?
Eller ska ni laga/piffa upp en gammal klocka med ett klockband (gummiband / nato osv)?

Hör av er så ska jag se vad jag kan erbjuda för rabatt, varierar beroende på önskat klockmärke. Skicka helst klockans unika ref.nr så det inte blir några missförstånd. Erbjudandet gäller oavsett var i Sverige du bor, det skickas klockor dagligen runt om i landet. Önskar ni avbetalning eller försäkring så löser Franks Ur det också. Vid intresse kan ni maila mig direkt: hasse@franksur.se

Auktoriserad återförsäljare i Stockholm för dessa brands:
Glashütte Original, Zenith, Omega, Breitling, Tag Heuer, Longines, Montblanc, Bell & Ross, Rado, Oris Holstein, Nomos Glashütte, Sjöö Sandström, Mido, Tissot, Qlocktwo, Scatola del Tempo, Swiss Kubik, Modalo, Hirsch, Everest.

Hemsidan hittar ni här:
Urmakare Stockholm

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.