Startsida

IT-Support 24/7 till företag| IT-Tekniker

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 0
Vi anpassar vår it-support helt efter din verksamhets behov och situation. Bland våra mångsidiga och flexibla supportmodeller kan du välja den som passar just din verksamhet bäst. Du bestämmer hur många timmars support som ska ingå i avtalet.
Våra supporttekniker hjälper dig på plats i dina egna lokaler eller på distans via vår helpdesk. Vid behov är vi tillgängliga dygnet runt, alla dagar i veckan.

Vi köper in och underhåller it-support till alla kontorsverktyg, såsom datorer, mobila enheter, servrar, nätutrustning, skrivare och utrustning utanför nätet, som exempelvis videoprojektorer och UPS-enheter. För datorerna ingår även programmet O365, dataskydd och en tjänst för identifiering av hot samt säkerhetskopiering och övervakning av datorer. It-support inom grundläggande verktyg gör det enkelt och smidigt för kundorganisationen att köpa in och underhålla utrustning för det dagliga arbetet. Samtidigt kan It-support harmoniseras och optimeras så att den uppfyller verksamhetens behov.

Prog-It erbjuder it-support utanför arbetstid (vardagar kl. 8.3016.30) samt under semesterperioder. It-support kan innefatta kontrollarbeten som överenskommes separat med kunden och mottagande av varningsmeddelanden från olika tekniska hjälpmedel. It-support garanterar att verksamheten fungerar dygnet runt i kritiska verksamhetsmiljöer.
Prog-It:s team av it-konsulter består av erfarna it-tekniker och nätverkstekniker som vid behov hjälper till under hela projektet, från valet av system ända fram till implementering och drift. Vi har arbetat i en rad projekt med affärssystem och CRM- och kommunikationslösningar både som rådgivare och projektledare. Tillsammans med dig som kund gör vi upp långsiktiga utvecklingsplaner. Vid behov kan vi även ta totalansvaret för att leda och utveckla it-administrationen.

Besök gärna vår hemsida eller chatta med oss.
www.prog-it.net/sv
Om företaget
Det som är unikt med oss är att vi erbjuder samtliga it-tjänster helt utan bindningstid, från hyra av servrar, datorer och brandväggar till support- och konsulttjänster. Det viktigaste för oss på Prog-It är nöjda kunder och att erbjuda förstklassig kundservice.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.