Annonsering Billigt och Enkelt

19
Green Check är ett bolag som kommer med någonting  nytt på marknaden, ett nytt sätt att annonsera och ett bättre pris.Vi kan hjälpa ert företag och era produkter att vara synliga på internet.Vi  försöka hålla en nära och en bra relation mellan klienter , produkter och företag.

Vem kan annonsera?

Vi erbjuder annonsering bara för företag.

Hur mycket kostar det att annosera ?

Att annonsera är gratis men bilder,länk till hemsida och logotyp kostar 100 kr (per produkt)+ moms per år.
Över 20+ (produkter) det kostar 50 kr (per produkt) +moms per år.

För att synas på Green Check krävs följande av er som butik:

    * Svenskspråkig webbplats
    * Svensktalande support
    * Priser ska redovisas i svenska kronor
    * Leverans skall kunna ske över hela Sverige
    * Beställning via webbsidan eller mail

Vad behövs för att annonsera?

Det enda som behövs från er sida är en prisfil.

Detta kan vara ett CSV fil eller en annan typ.

Kan prisfilen vara statisk?

Ja.Vi uppdaterar alla priser manuellt.

Vad är en prisfil?

Den information som måste finnas om varje produkt i prisfilen är:

    * Produktnamn (er benämning)
    * Ert artikelnummer (eller annat unikt produkt-ID)
    * Produktkategori (er benämning)
    * Pris (inkl.moms)

Vi ser gärna att ni även tar med följande, om det är möjligt:

    * URL till er produktsida
    * Tillverkare

Var ska jag skicka min prislista?

Skicka din prislista till vår e-postadress nedan

E-post:   [email protected]

Vad kan jag få om jag annonsera med er?

Klicka på länken nedan för att se ditt annonserings förmåner för butiker.

http://www.greencheck.se/En%20battre%20och%20billigare%20annonsering%20alternativ.htm


Klicka på länken nedan för att se ditt annonserings förmåner för företag

http://www.greencheck.se/marknadsplats/En%20battre%20och%20billigare%20annonsering%20alternativ%20for%20ditt%20foretag.htm


GREEN CHECK

Telefon                         0737792044
Websida                      www.greencheck.se
E-post                          [email protected]
758
1
Jag citerar från er hemsida:[br][br]"Green Check är ett företag som vill ge en förändring för små företag att ses på Internet, och för människor att se sitt anbud på ett enkelt sätt. Så om ni insats ett företag ger vi er förändringen i sätta ert erbjudande till allmänheten gratis. "[br][br] :oLite svårt att förstå vad ni menar med detta :blink
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
223
Marketing 101: stava aldrig, ALDRIG fel till "professionell".[br][br]zerounu: Överväg gärna att dra www.greencheck.se en runda i feedback-forumet innan du satsar mer tid på att nå ut.
19
Green Check är ett bolag som kommer med nånthing  nytt på marknaden, ett nytt sätt att annons och en bättre priss.Vi kan hjälpa er företag och produkter att vara synas på internet.Vi  försöka hålla en nära och en bra relation mellan klienter , produkter och företag.[br][br][br][quote author=zerounu link=topic=4815.msg23349#msg23349 date=1231185084][br][url=http://www.greencheck.se]www.greencheck.se[/url] för ditt företag produkter och [url=http://www.greencheck.se/marknadsplats]www.greencheck.se/marknadsplats[/url] för ditt företag att vara synas på internet. Alla annonser [br]kostar 500kr per år. :o[br][br][/quote]
2066
2
Jag har full förståelse för att alla inte har svenska som modersmål eller kan det perfekt. Men, om du ska syssla med marknadsföring och att visa upp företag, börja med ditt eget! Ta hjälp av någon som kan språket du kommer arbeta med. [b]Ingen[/b] kommer anlita dig om du inte skriver bättre än så här.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
19
Jag hoppas det go bra med översättning nu?
19
[br][br]Varsågod [br][br]Klicka på länken [url=http://www.greencheck.se/En%20battre%20och%20billigare%20annonsering%20alternativ.htm]http://www.greencheck.se/En%20battre%20och%20billigare%20annonsering%20alternativ.htm[/url]  för att see Green Check Annonsering Förmåner.[br][br]Och här [url=http://www.greencheck.se/marknadsplats/En%20battre%20och%20billigare%20annonsering%20alternativ%20for%20ditt%20foretag.htm]http://www.greencheck.se/marknadsplats/En%20battre%20och%20billigare%20annonsering%20alternativ%20for%20ditt%20foretag.htm[/url]  för Företag Annonsering erbjudande.
321
Det är som Jonathan påpekar...detta kommer aldrig fungera innan någon hjälpt dig att korrigera alla språkliga fel på sidan. [br][br]I ditt fall ska du nog dessutom inte skylta med organisationsnumret, vilket ju "avslöjar" att det är en blott 22-årig grabb som ligger bakom det hela...[br][br]Lycka till med ditt projekt![br][br]Filibastis[br][br]
Mikael Lundgren - Utbildningar/produkter inom HLR o Första-hjälpen

Lundgren Creative Health & Safety AB
http://www.l-c.se
http://www.hlr-instruktorsutbildning.se
http://www.defibrillator-hjartstartare.se
http://www.skanehlr.se
19
[br]Tack för tipsen Mikael![br][br]Och vi vet att vi har en problem med översättningen på webbsidan, men vi hoppas kunna åtgärda dem inom kort tid.Vi se att du har några år erfarenhet i branshen.Om du alla här hitta något fel på vår hemsida är du välkommen att posta dem här. Vi vill lära av våra misstag.
223
Skön inställning![br][br]Budskapet först, sedan detaljerna (stav- och grammatikfel). Och här försöker jag förstå vilken skillnad GreenCheck utgör för mig som annonsköpare jämfört med andra medier. Du skriver att "Green Check är ett bolag som kommer med nånthing  nytt på marknaden, ett nytt sätt att annons och en bättre priss". Förklara gärna hur/på vilket sätt.
19
[br]Hej "foe" om man tittar på  svar nr 6  vi har 2 länker som visar till nya kunder varför har vi det bästa anbudet.Sluta att vara  Grrrrr
2066
2
Jag tolkar det som att foe försökte ge er konstruktiv kritik.[br]Jag har läst igenom båda sidorna du länkar till och har inte en aning om varför jag ska betala flera tusen till er för att annonsera. Jag vet inte var annonserna hamnar, jag vet inte vad jag får för pengarna, jag har ingen aning om varför ni skulle vara nytänkande och bättre än alla konkurrenter (hittar inte den informationen på sidan). Saknar helt enkelt en beskrivning av vad det är ni gör.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
13
Jag kan ärligt erkänna att jag begriper inte ett dugg.  ???[br][br]Vad är det ni erbjuder och vilka är fördelarna jämfört med andra leverantörer för mig som företagare?
305
2
Om sidan ska vara på svenska så är det nog en bra idé att få någon att gå igenom texterna. Själva sidan tycker jag ser trevlig ut men de två länkarna du skickade över var inte speciellt bra varken designmässigt eller textmässigt.
2360
37
Det skär i kroppen när en bokstav blir fel eller missas utav mig men just nu käner jag mig ganska nöjd när jag läser zerounos texter här som ger mig rysningar.  Man må var 22 år år men marknadsföring bör inte innehålla alltför många fel om ens några.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
13
Verkar rätt korkat att annonsera där - 500 kr per år.[br][br]Byt banner på detta ställe istället.[br]http://www.utbytet.com/[br][br]verkar vara ett bättre sätt att få ut reklam.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.