Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer

Ekofasad franchise

Fastighet och Bygg

Sundbyberg, Sweden

Ekofasad söker franchisetagare!

Ekofasad™ har en unik metod för fasadtvätt som är skonsam och miljövänlig. Våra tjänster är starkt efterfrågade av kommersiella och privata fastighetsägare. Nu söker vi nya samarbetspartners runt om i Sverige.

Vi på Ekofasad™ har ett färdigt koncept för våra franschisetagare med bl.a. marknadsföring, utbildning, finansiering, försäkringslösningar och teknik. Vi har en lönsam affärsidé och lovar dig en spännande resa tillsammans med oss!

Vi är stolta över att ha patent på den bästa och mest miljövänliga tvättmetoden:

EcoSuRe® är vårt internationella varunamn för rengöringsmetoden. Namnet har vi tagit från Ecological/Economical Surface Responsibility/Reliability, Sure.

Med vår unika metod används inte kemikalier och det finns möjlighet att ta hand om avfallsvattnet och rena det. Därför anser vi att detta för närvarande är den enda rengöringsmetoden som uppfyller gällande lagkrav.

Metoden är mycket skonsam mot underlaget eftersom vi inte använder högtryck på känsliga material såsom trä och viss puts. Metoden är ur arbetsmiljösynpunkt väldigt bra då den inte bullrar eller dammar och ej använder kemikalier.

EcoSuRe® bygger på tre olika patent. Utvecklingen har skett sedan 2002 och vår metod förfinas ständigt genom ett nära samarbete med fler experter inom området.

Om tvätt

Att underhållstvätta är väldigt viktigt och grunden till att ha en välmående fastighet. Ekofasad är specialister på fasadtvätt och vår miljövänliga rengöring av er fastighet medför:

- Ökat värde på fastigheten
- Bättre fastighetsekonomi
- Ökad livslängd
- Fräschare utseende
- En fasad med mindre fukt
- Bättre hälsa

Vår metod är miljövänlig, effektiv och har en låg ljudnivå. Ska ytan målas om tillkommer fördelar som tex kortare torktid och bättre vidhäftning.
Färgtillverkaren Beckers förespråkar tvätt vartannat år och Alcro varje år.

Ekofasad tar hand om din fastighet!

Besök Ekofasad.se

Bli en del av oss
Är du intresserad av Ekofasad™ och vårt franchisekoncept? Fyll då i en intresseanmälan så kontaktar vi dig!

Bilder

Företagsfakta

Omsättning 4497 TKR (2014)
6 anställda
Grundades 2006

Video

Facebook

Kontakt

Mail: info@ekofasad.se
Telefon: +46 8 630 20 90
Adress: Rissneleden 136

Kontakta Ekofasad franchise

Ekofasad söker franchisetagare! Ekofasad™ har en unik metod för fasadtvätt som är skonsam och miljövänlig. Våra tjänster är starkt efterfrågade av kommersiella och privata fastighetsägare. Nu söker vi nya samarbetspartners runt om i Sverige.
Rubrik
Din e-postadress
Meddelande

Fråga vår expert om franchising

Ställ din fråga här rörande franchising. Din fråga kommer att besvaras av ledande experter och publiceras sedan på sajten. När svaret är publicerat får du ett mejl.
Rubrik
Din e-postadress
Meddelande

Välj kommun från listan