Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer

Gratis mall fullmakt

Dela artikeln
tisdag, 15 mars 2011 0

Gratis mall fullmaktDokumentmallen ”Fullmakt” i Pdf, används då en fullmaktsgivare vill att fullmäktige skall kunna utföra vissa åtgärder för fullmaktsgivarens räkning. Fullmakten ger en person rätt att företräda en annan part i olika angelägenheter och de rättshandlingar som fullmäktigen vidtar blir bindande för fullmaktsgivaren. 

En fullmakt kan avse i princip vilka åtgärder som helst. Exempelvis kan fullmäktigen ges rätten att ta ut pengar på bank, sälja en bil m.m. En fullmakt behöver inte tidsbegränsas och den gäller till dess att den återkallas.

Återkallelse av en fullmakt sker genom att den som utfärdat fullmakten tar tillbaka den och förstör den.

Fullmaktsmallen är helt gratis.

Notis: När du vill spara fullmaktsmallen för att ladda upp eller mejla till någon, så rekommenderar vi att du laddar ner något av följande gratisprogram: CutePDF-Writer eller PDF-creator  (En ny skrivare kommer att synas när du installerat och väljer att skriva ut genom att trycka på knappen "skriv ut" i mallen. Nu kan du spara filen som en pdf på din hårddisk. Originalfilen du laddat ner ovan sparar du på din dator tills nästa gång du ska använda den.)

Adobe readerHär kan du ladda ner den senaste versionen av Adobe reader. (Gratismallen fullmakt fungerar bäst i den senaste versionen.)

Välj kommun från listan