Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Gekås ullared Leverantörer? ngn som vet?

Gekås ullared Leverantörer? ngn som vet? 07 mar 2009 12:03 #24561

Som rubriker antyder. Vet ngn vart gekås ullared får tag på så billiga klädesplagg och dylikt?
Är det leverantörer/grossister eller direkt från fabrik dem köper ifrån?
Hur funkar deras inköp?
Tips mottages gärna.

Tack!
www.trcore.com-Importera från Kina+ 3D Skrivare leverantör

SV: Gekås ullared Leverantörer? ngn som vet? 07 mar 2009 13:02 #24564

Gekås köper mest restlager, konkurspartier etc från hela Europa. Mest jobbar de med företag som köper dessa konkursbon eller nedlagda butiker. Efter att de har plockat det som de var intresserade av kan man ringa Gekås och få ett skambud på det som är kvar, och det blir förvånansvärt ofta affär. Gekås betalar inte mycket, men de betalar och man får gärna komma dit med sakerna på en gång.

Sedan har de väl en och annan fast leverantör av kläder också. T-shirts, kalsonger, strumpor etc kostar inte så mycket att få uppsydda i Asien, och fraktar man hem hela kontainrar blir det överkomliga fraktpriser.

SV: Gekås ullared Leverantörer? ngn som vet? 07 mar 2009 17:47 #24569

Att göra klipp är när något ska bort hastigt. För ca 30 år sedan hade jag en beställning på ca 100 campingsängar till Hotell Foresta på Lidingö. De skulle användas en natt och sedan tas tillbaka. Upplägget var ungefär så här. Ute i handeln kostade de ungefär 300:- Inköpspriset låg på 150:- och de betalade 200:- Efter det att  man chekat ut och skulle åka hem erbjöd jag dem sängen för 150:- De visste vad de köpte de hade ju provlegat en hel natt. Ca 80 % gick åt  och resterande  sålde jag några dagar senare i affären jag hade i Stockholm för 200:- även det en god affär för alla parter. Här var alla vinnare. Att jag även fick några kunder till som köpte företagsinredning är en annan historia
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Välj kommun från listan