Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer

Mall kontantkvitto

Dela artikeln
fredag, 27 maj 2011 2

Mall för kontantkvittoDokumentmallen ”Kontantkvitto” används som ett bevis på att kontant betalning har erlagts för en vara eller en tjänst och är ett alternativ till att utfärda en faktura. Dokumentmallen innehåller de viktigaste uppgifterna.

Observera att om du skall utfärda ett kontantkvitto i ett aktiebolag skall det även framgå i vilken kommun bolaget har sitt säte, vilket organisationsnummer bolaget har samt även det officiella firmanamnet.

Obs: Tänk på att ladda ner mallen och öppna den i Adobe Reader eller Adobe Acrobat. Att köra den direkt i webbläsaren (t ex Google Chrome) kan göra att uträkningarna slår fel då alla webbläsare inte stödjer uträkningsscriptet.

Mall för kontantkvitto är helt gratis.

Ladda ner kontantkvittomallen

Ladda ner gratis mall för Kontantkvitto

 

Notis: När du vill spara mall för kontantkvitto för att ladda upp eller mejla till någon, så rekommenderar vi att du laddar ner något av följande gratisprogram: CutePDF-Writer eller PDF-creator (En ny skrivare kommer att synas när du installerat och väljer att skriva ut genom att trycka på knappen "skriv ut" i mallen. Nu kan du spara filen som en pdf på din hårddisk. Originalfilen du laddat ner ovan sparar du på din dator tills nästa gång du ska använda den.)

Adobe readerHär kan du ladda ner den senaste versionen av Adobe reader. (Gratismallen kontantkvitto fungerar bäst i den senaste versionen.)

Kommentarer

 • Hasse
  Hasse tisdag, 08 april 2014

  Kontantkvitto mall => funkar dåligt, för mycket reglerad. Tvingade funktioner.

 • anna
  anna fredag, 28 december 2012

  ska det stå godkänd för f-skatt eller innehar f-skatt på blanketterna?
  Det står olika. tex. på faktura blanketten står det innehar.

  Hälsn Anna

Senaste nytt

 

Välj kommun från listan