av Redaktionen
Redaktionen
Författare på Foretagande.se
46 foruminlägg
1256 artiklar
Pressmeddelande 2018–11-27

Mötesplatsen Företagande.se har över 200 000 besök per månad av företagare och entreprenörer, som nu får möjlighet att välja en egen mentor. Att få möjlighet att diskutera och få råd om entreprenörskap, affärsidéer eller andra kniviga frågor med en yrkeskunnig och erfaren mentor är ovärderligt. Tack vare ett samarbete med Mentorerna.se får nu Företagande.se tillgång till fler än 100 erfarna mentorer.

Skaffa en mentor här: 15% rabatterad kostnad när du anmäler dig på denna sidan

 

Mentorerna.se är Sveriges största digitala mötesplats för mentorer. Alla mentorer har branschspecifika kunskaper och delar gärna med sig av sina erfarenheter och sina affärsnätverk. Mentorerna finns över hela Sverige med fokus på de större städerna och genom att använda Skype eller telefon kan alla få en mentor oavsett var man bor.

- På Mentorerna.se kan man själv söka efter en mentor eller få personlig hjälp att matchas ihop med en mentor som passar dig, oavsett om det handlar om entreprenörskap, att utveckla sitt affärsnätverk, personlig utveckling eller få mer förståelse för den pågående digitaliseringen och digital marknadsföring, säger Bo Wigstrand, VD för Mentorerna.se.

Samarbetet mellan Mentorerna.se och Företagande.se innebär att alla medlemmar får ett rabatterat pris och det första mentormötet är gratis.

- Intresset för erfarna mentorer med branschkunskap är starkt hos våra läsare. Enligt en nyligen genomfört undersökning vill 20% av läsarna få ett erbjudande om mentorskap. Därför känns samarbetet med Mentorerna extra spännande, säger Patrik Nilsson, marknadschef på Företagande.se.

 

Sedan starten har 1000-tals mentormöten bokats via Mentorerna.se och många företag har tecknat egna avtal för sina medarbetare t.ex. ATG, Altia, Keolis, Daniel Wellington och chefrekryteringsföretaget Badenoch & Clark som är en del av Adecco för att nämna några. Och nu senast alltså Företagande.se.

Skaffa en mentor här: 15% rabatterad kostnad när du anmäler dig på denna sidan

Mentorerna.se ägs av Perfect Coach Scandinavia AB där förre TV4-direktören Lars Weiss är delägare och styrelseordförande.

Kontaktperson Mentorerna.se
Bo Wigstrand, VD
T: 0707–282758
E: bo.wigstrand@mentorerna.se

Kontaktperson Företagande.se
Patrik Nilsson, Marknadschef
T: 0738–211050
E: patrik@foretagande.se

Taggar:

Visa kommentarer 0
Du måste registrera dig som medlem för att skriva en kommentar.. för att registrera dig som medlem.