Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Representation i Kina - utan att sätta upp företag

Representation i Kina - utan att sätta upp företag 29 okt 2007 00:46 #13650

Mitt namn är Björn Grip , Managing Director för Shanghai Huangxi Trade Co. Ltd., ett kinesiskt registrerat företag med kontor i centrala Shanghai. Vi har sex års erfarenhet av sourcing, import&export och företagstjänster i Kina. Vi erbjuder möjligheten att få in en fot i Kina utan de höga kostnader som normalt är förknippade med en företagsregistrering. De tjänster vi erbjuder är outsourcing och sourcing, leveransövervakning, QC, företagskontakter, och juridisk hjälp för företag som vill importera från Kina. Eller företagsrepresentation för företag som vill exportera sina produkter och tjänster till den kinesiska marknaden.
Ditt företag tilldelas en kinesisk Account Manager som exklusivt ägnar sig åt att ta hand om ditt företags projektuppgifter i Kina.
Vi samarbetar med en advokatfirma i Shanghai som tar hand om juridiska frågor som kontrakt, varumärkesskydd, affärstvister etc.
Du är välkommen att kontakta mig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på telefon: +86 21 6210 9905 (+7 timmar vintertid)

Med förhoppning om ett produktivt och framgångskapande samarbete!

Björn Grip
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan