Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Medos AB - Verksamhetskonsulter inom medicinteknik

Medos AB - Verksamhetskonsulter inom medicinteknik 01 maj 2008 19:59 #17955

Vi ger er koll på läget - Redan från början!

Den som ska lyckas med en produktsatsning måste göra rätt från början!

Det går bara om man vet var man står och vart man är på väg. Medos hjälper er att hantera ert regulatoriska arbete (lagar och förordningar), verksamhetsutveckling och verksamhetsstödjande IT. Det ger er koll på läget så att ni hamnar på rätt kurs från början och kan fokusera all er kraft på att utveckla och lansera er medicintekniska produkt.

Medos vision är att Sverige ska bli snabbast i världen på att få ut nästa generations medicinteknik på marknaden.” 

Medosmodellen

Den som verkligen vill att kontinuerlig förbättring ska sätta sig i företagets väggar måste betrakta det regulatoriska arbetet som en naturligt integrerad del av både verksamhetsutveckling och IT-arbete. Inom medicinsk teknik utgör regelverken ett ramverk som kan vara till stor hjälp i verksamhetsutvecklingsarbetet om reglerna tolkas med sunt förnuft. Eftersom förändringar sällan blir lyckade om de lanseras utan ett genomtänkt IT-stöd förespråkar Medos ett totalt integrerat synsätt på dessa tre strategiska områden. Detta kallar vi Medosmodellen.

Ingenting förankrar en förändring så som ett smidigt IT-stöd. Ingenting ger så bra mätbarhet som välstrukturerade informationslager. Medos följer er från myndighetskrav till IT-stöd och det garanterar er koll på läget.

Har ni funderingar kring CE-märkning, FDA-ansökningar, krav på IT-stöd eller exempelvis MDD, ISO 13485, ISO 14971 och FDA 21 CFR Part 11?

Hör av dig så berättar vi mer!


http://www.medos.se
Medos AB
Verksamhetskonsulter inom medicinteknik. Från myndighetskrav till IT-stöd.
www.medos.se
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan