Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Enklare planering med Easy Planning

Enklare planering med Easy Planning 15 jul 2008 11:26 #19107

Hej,

Jag heter Thomas Ellingsen och tänkte presentera mitt företag TECOMP. Företaget utvecklar och säljer ett mycket användbart planeringsprogram, Easy Planning. Bakom programmet ligger mer än 10 års utveckling. Programmet kan användas för resursplanering, hålla ordning på bokningar, planera projekt mm.

Easy Planning är en svensk produkt som vidarutvecklas efter våra kunders önskemål. Eftersom företaget är litet hamnar du inte i telefonköer utan du får snabb support via telefon eller epost.

Programmet har stöd för flera samtidiga användare, planeringen kan lagras centralt i en Accessdatabas på er server. Det finns kraftfulla funktioner för import/export tex till Outlook. Listan med funktioner kan göras lång..

Använder ni idag Excel för planering kommer ni att upptäcka hur mycket enklare det blir med detta program. Det är enkelt att flytta aktiviteter med dra/släpp, det finns färdiga mallar för utskrifter etc.

Kontakta oss på www.tecomp.se/kontakta.htm eller besök oss på www.tecomp.se för att se skärmbilder och prova en gratis demoversion av Easy Planning.

Välkomna

Thomas Ellingsen
www.tecomp.se
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan