Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Presentation - www.eknefelts.se

Presentation - www.eknefelts.se 11 dec 2008 12:00 #22963

  • eknefelts.se
  • eknefelts.se's Avatar
Hej alla glada företagare!

Jag driver på egen hand sedan april detta år ett datorföretag med företagsformen enskild firma och jag sysslar huvudsakligen med att montera och sälja stationära datorer samt i vissa fall erbjuda både mjuk- och hårdvarusupport. Jag förstår inte hur jag undgått att upptäcka foretagande.se.

Jag hade tänkt att jag kortfattat kunde presentera mitt företag som ett försök att integrera mig själv i forumet. Jag kallar (antagligen p.g.a. min värdelösa fantasi) mitt företag "Eknefelts Datorer", efter mitt efternamn. Min affärsidé lyder:

"Att montera och sälja högkvalitativa stationära datorer till konkurrenkraftiga priser samt värdera kundens valmöjligheter högt och hålla service och support på toppnivå."

Ta gärna en titt på hemsidan/e-handeln www.eknefelts.se där ni finner mängder med material att kommentera, som t.ex. layout, produkter, formuleringar, m.m. Ser hemsidan professionell och seriös ut eller får man istället känslan av "hemsnickrat"?

Slutligen kan jag efter nio månader som företagare säga att jag trodde det skulle vara svårare. Beställningarna mer eller mindre trillar in tätt som tätt och ekonomin är förvånandsvärt stadig. Dock blir motståndet större när man som jag inte är myndig (född -92 = 16 år) och fortfarande har mycket av skolan kvar.

Tips på förbättringar uppskattas!

SV: Presentation - www.eknefelts.se 11 dec 2008 13:47 #22964

Trevligt med nya människor!

SV: Presentation - www.eknefelts.se 11 dec 2008 18:08 #22966

Imponerande, du kommer att gå långt. Det kommer säkert att komma in en hel del pengar som om man inte styr upp det går upp i rök. Det är ett dyrt sätt att driva företag i längden. Vill du diskutera framtiden med mig så ska du göra det innan det är försent och under texten ser du vad jag har för E-postadress.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan