Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Webblord.com

Webblord.com 28 feb 2009 15:43 #24411

Lite om oss
Vi har hållt på med hemsidor och datoror i snart 8 år gillar det vi gör har gått kurser inom dator och företagsekonomi även privat eknomi lär oss nya saker hela tiden... :)

Lite om företaget
Har du datorproblem inga problem vi fixar allt ifrån formatera datorn, byter grafikkort, minnen, hårddisk, installerar Windows, Office m.m. Vi kollar även andra fel som ni eventuellt kan ha på datorn från virus till spyware m.m. Priserna får ni genom att trycka på tjänster/priser till vänster. Vi gör även hemsidor till både privat personer och företag om ni är intresserade av det. Vill ni veta något mer om oss som jobbar på computerlord är ni välkomna att kontakta oss genom kontakta formuläret till vänster eller till ett telefonnummer som kommer i framtiden adress kommer också att finnas senare. Vi kan även bygga upp en hel dator med alla komponenter.

Lite andra saker vi gör
Vi gör även hemsidor både till företag och privat personer vill du veta mer om företaget eller vårat koncept kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vill du läsa mer om företaget så kan du kolla på våran sida http://www.webblord.com och om du vill kolla andra sidor vi gjort så kolla in www.powerlord.se eller filmzity.webblord.com eller lanking.webblord.com håller för tillfäligt på med en musik sidan.Med vänliga hälsningar  ;D
Ken & Ron Robertsson


http://www.webblord.com
Webblord
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan