Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: RK ProDog - Din hunds bästa vän!

RK ProDog - Din hunds bästa vän! 11 aug 2009 13:03 #27444

  • rkprodog
  • rkprodog's Avatar
1. RK ProDog är företaget som vänder sig hundägare av olika kategorier. Våra kunder kommer att finnas både hos professionella hundägare/entreprenörer och den vanliga hundägaren.
Vår affärsidé är att erbjuda lösningar för att få mer välmående hundar i Sverige. Det är både produkter och tjänster för att lösa alltifrån vardagsproblem till mer specifika problem som tex vid tävling.

2. Vår produkt är FIT FUR LIFE löpband för hund som vi Distributörer för i Sverige. Vi säljer också kylbäddar för att svalka hunden varma dagar, ett pälsvårdsverktyg för att underlätta avlägsnadne av päls vid fällning. Vår idé baserar sig på att vi ska hitta nya produkter och komplettera den befintliga marknaden för att få nöjdare hundägare som mår bra för att de lyckas få sina hundar att må bra.
Våra tjänster består i att erbjuda HUndgym där man kan få hjälp med rehabilitering, överviktshantering, beteendeproblem (bestående av understimulans) och ren problemlösning av hundens felbeteenden i vardagen.

3. RK ProDog har de nyaste produkterna, står för kunskap och erfarenhet samt erbjuder sin kunder ett annorlunda koncept när det gäller hundkurserna. Vi har gått ifrån traditionell kursverksamhet till konceptbaserade erbjudanden som tex Pensionärskurser på dagtid, upplevelsebana för hund där man har roligt och lär sig nya saker samtidigt.

4. Vill man nå oss så gör man såhär:
Man kollar in vår hemsida: www.rkprodog.com eller ringer mig på 070-7596540

RK ProDog - Din hunds bästa vän!
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan