Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Proffsig företagsprofil till oförskämt låga priser

Proffsig företagsprofil till oförskämt låga priser 01 okt 2009 08:40 #28318

Hej!

Jag är projektledare på www.logofuture.se. Det är en helt ny typ av designbyrå som fått kunderna att strömma till mitt i lågkonjunkturen. Vi säljer professionell företagsprofilering för en bråkdel av priset som traditionella design- och reklambyråer debiterar.

Så här fungerar affärsidén i praktiken: Vill du till exempel ha en ny logotyp? Gå in på företagets webbplats, logofuture.se och fyll i ett frågeformulär om din verksamhet. Våra designers tar sedan fram sina första förslag på en ny logotyp som kommer på mail inom ett par dagar. Vi jobbar tills du är nöjd! Och att döma av den respons vi fått sedan vi startade för ett halvår sedan, är kunderna mycket nöjda.

Logofuture är ett proffsigt alternativ till hemmasnickrade lösningar när designbyrån är för dyr. Vi utgår inte från mallar, utan varje profil är unik för varje kund. Du kan välja tydliga produkter, allt ifrån en logotyp till ett helt profilprogram och en webbsajt med ett användarvänligt system för innehållshantering. Och du vet hela tiden hur mycket det kostar.

kolla gärna in oss på www.logofuture.se.

Ludde Svensson

Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan