Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Mobila tjänster, nästa genererations marknadsföringskanal

Mobila tjänster, nästa genererations marknadsföringskanal 27 nov 2009 05:13 #29647

Hej allihopa,
Jag (Claes) och min kollega gick i förra veckan live med vår affärsidé. Vi har  jobbat i 3 månader från det att vi sa "go" tills dess att vi lanserade siten live.

Siten heter www.mobilbiljett.se och erbjuder en rad mobila tjänster (en än så länge) för framförallt små och medelstora företag. Vi erbjuder tjänster som de stora företagen (posten mfl) egenutvecklar, något som varken små eller medelstora företag har möjlighet till.

Jag skulle vilja ta tillfället i akt och höra med Er vad ni tycker om tjänsterna?

kort persentation:

m:avi
Tjänsten m:avi är en aviseringstjänst vi SMS (som tex Posten) som hjälper dig att på ett effektivt, informativt och enkelt sätt kommunicera med dina kunder. Tjänsten är designad så att den skall gå att använda så snabbt och effektivt som möjligt utan något extra krångel.

m:påminnelse
Bokar du in kunder i förväg? Många rörelser bygger på att man bokar tider med sina kunder, och ibland bokar man också långt i förväg. Det är då mycket omtyckt av kunder att få en påminnelse via SMS före den bokade tiden. Ställ dig frågan vad en missad bokning kostar dig?

m:klubb
Har du en kundklubb som du driver via en e-postlista idag? Undersökningar visar att så mycket som 98% av befolkningen aldrig läser e-post som kommer från e-postlista. Med m:klubb så får du en direktlinje rakt ner i fickan hos de av dina kunder som verkligen vill ha information. Vem läser inte ett SMS/MMS?

m:event
Har du ett galleri? en nattklubb? en pub? en karaokebar? vill du locka dina kunder från konkurrenternas events? Då är m:event ett mycket kraftfullt verktyg för dig. Du kan snabbt skicka ut erbjudanden till dina kunder om du vill öka din synbarhet snabbt och enkelt.

m:avi är den tjänst som vi har lanserats nu, de övriga tjänsterna ligger nästan färdiga och kommer testas, och sedan lanseras.

Vi söker hjälp med att testa de nya tjänsterna, om ni är intresserade av att hjälpa till med det kontakta gärna mig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ser fram emot era kommentarer! (ni kan läsa mer om tjänsterna på www.mobilbiljett.se

MVH
Claes Ylving
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan