Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Isolering och inbrottsskydd för gamla fönster

Isolering och inbrottsskydd för gamla fönster 10 jul 2010 21:17 #33985

Stocksundet Byggsystem AB säljer transparenta glasklara slagtåliga skivor av PET-plast och polykarbonat (PC). Fokus på tunna skivor upp till 1,5mm eftersom dessa kan skickas som postpaket i standardformat (1,25x2,05m) och sedan enkelt måttkapas av konsumenten med linjal och brytbladskniv. Lämpligt för distanshandel till massmarknaden alltså. Många användningsområden inom hem, trädgård, hoppy, display mm., men särskilt fokus på isolering av gamla fönster. En tunn skiva placeras i den spalt mellan bågarna som finns i alla fönster av traditionell kopplad 2-glaskonstruktion (den dominerande fönstertypen ca 1920-1980, med väl över 100.000.000 m2 i det nordiska fastighetsbeståndet).

Jag som äger och driver bolaget har lång erfarenhet som råvaruhandlare till plastskivebranschen. Importerade tiotusentals ton såden plast från Asien under 2003-2008. Därefter jobbade jag i husbranschen.

Fönsterapplikationen är egenutvecklad och patentsökt. Det är enda metoden för att förbättra energiprestanda hos gamla fönster som uppfyller följande:

- bevarar samtliga orginalglas och snickerier opåverkade.
- inga fula lister eller aluminiumprofiler.
- helt osynligt.
- ingen märkbar påverkan på ljusinsläppet.
- gör-det-själv-anpassat (klaras lätt av 75% av villahushållen utan några specialverktyg)

Nu kör jag också¨en kampanj med en variant av denna isoleringsmetod som även ger inbrottsskydd. Se videofilmer på www.stocksundet.se
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan