Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Hemsida till fast pris - tryggt och enkelt

Hemsida till fast pris - tryggt och enkelt 26 jul 2010 11:58 #34179

Vi på Enklare Webb bygger företagshemsidor för mindre företag till ett fast pris. Vår vision är att göra de fördelar som kommer med Internet för företagare mer lättillgängliga.

Vi verkar på en marknad som på grund av ett flertal aktörer fått ett dåligt rykte. Enklare Webb fungerar som en seriös partner, utan dolda avgifter, fula försäljningsmetoder eller färdiga mallar. Vi vill med ett bättre resultat och lägre priser skapa en tjänst som alla företagare kan ta del av och på så sätt skapa en konkurrens som gynnar samtliga mindre företagare i Sverige.

Vi har just nu ett öppningserbjudande där vi erbjuder en unik och personligt utformad företagshemsida, ett eget domännamn, och 1 års fritt webbhotell - till priset av 6490 SEK exkl. moms. Inga bindningstider eller ytterligare avgifter tillkommer.

Kontakta oss gärna på info@enklarewebb.se eller 016 - 550 49 10 så berättar vi gärna mer vad vi kan göra för dig och ditt företag. Väl mött!

Ps. Vill du läsa mer om oss och se vad vi gjort tidigare? Besök vår egen hemsida på www.enklarewebb.se Ds.
Vi bygger hemsidor åt mindre företag och vi gör det enklare att köpa en hemsida på ett tryggt och prisvärt sätt. Besök oss på www.enklarewebb.se
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan