Support för Apples produkter i Göteborg

1
[center][/center]

Känner ni att det hade varit skönt att kunna jobba mer flexibelt utan att alltid behöva bära runt på en dator som oftast kräver stora laddare och har korta batteritider?
Har ni en iPhone, iPad eller Mac men kanske inte helt koll på alla funktioner?

Vi hjälper företag att koppla samman sina enheter i företagets IT-miljö och gör det möjligt att sköta en hel del av sitt arbete på andra platser än kontoret.

Total synkronisering av samtliga enheter med kontakter, kalendrar, bilder, anteckningar, e-post osv. Hade det varit smidigt att dela din kalender med en assistent? Inga problem!
Självklart säkerhetskopieras allt trådlöst och i bakgrunden.

Ni behöver inte ens öppna lådan till enheten. Lämna den till oss, säg hur ni vill att det ska fungera så fixar vi resten. Allt sker på plats hos er så ni slipper ta er någonstans (om ni önskar).

Vi hjälper även till med administration och programmering av enheter när det är dags för företaget att köpa in iPhones eller iPads till de anställda. I samband med en ny mobil växel t.ex.

För att inte bli långrandig så sammanfattar vi med att behöver ni support eller utbildning inom något som rör en produkt från Apple, hör av dig till oss!

Med vänlig hälsning
Jonatan Berndtsson
iSupporten (utgår från Göteborg)
[email protected]
070 564 13 47

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.