Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Hjärtslag AB presenterar Traidy.se

Hjärtslag AB presenterar Traidy.se 08 okt 2012 18:23 #44938

TRAIDY.SE - för dig som vill att hjärtat ska vara med.

Loppmarknader har funnits i många år och har utvecklats på olika sätt genom modern teknik. Att kunna bidra till något gott genom att sälja eller skänka saker online är däremot
inte så vanligt.

Hjärtslag AB nystartar nu köp- och säljmarknaden traidy.se Vi erbjuder föreningar, skolor eller andra grupper att kostnadsfritt bli bidragsmottagare.

Alla som vill kan sedan stötta sin favorit genom att sälja prylar på Traidy.se och samtidigt välja vilken bidragsmottagare de vill gynna när produkten blivit såld. Bidraget tas antingen från den blygsamma annonskostnaden (från tio kronor beroende på vilken sorts produkt det handlar om) eller, om säljaren lägger upp en så kallad ”välgörenhetsannons” så går försäljningspriset minus administrationskostnader direkt till mottagaren. Välgörenhetsannonser är helt gratis för säljaren förstås!

Naturligtvis finns även möjligheter för butiker att öppna onlinebutik och även då bidra till något välgörande ändamål vilket skapar goodwill.

Genom Traidy.se kan vem som helst ordna loppis på nätet. Det som blev över efter bakluckeloppiset eller julmarknaden kan göras tillgängligt på nätet i stället. Traidy samarbetar med en av de största sökmotorerna som ger över två miljoner sponsrade sökträffar och ingår i ett annonsnätverk med över hundratusen besök per dag.

Traidy har samlat möjligheterna och gjort det enkelt och roligt på samma gång.

Läs mer på www.traidy.se

Traidy.se - köp- och säljmarknaden som är lite bättre, mycket snällare.

Traidy.se drivs av Hjärtslag AB
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan