Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Unika sångkurser i Göteborg

Unika sångkurser i Göteborg 09 okt 2014 15:24 #50399

Hitta din inre artist med en utvecklande höst hos Loud Attic!

Nu tar vi emot anmälningar till vårterminens sångkurser - Anmälan görs via vår nya hemsida www.loudattic.com/kurser

Vi ger er verktygen för att plocka fram er fulla rösts kapacitet. Vi arbetar med alla olika delar av musikbranschen som t.ex artistutveckling, sångutbildning, musikproduktion vilket gör att vi kan erbjuda våra elever tips och råd från alla delarna. Vi har stor erfarenhet med sångare av alla genrer och specialiserar oss på att hjälpa dig uppnå precis det sound du längtar efter.

>> Artistprofil: Drömmer du om att stå på scen? Vill du beröra din publik till tårar?

Vi hjälper dig att bli medveten om och förstärka det som gör dig speciell som sångare. Vi jobbar med processen från textanalys till liveframträdande med allt vad det innebär såsom personlig utveckling, röstteknisk utveckling, dramatisk framställning och tränar inför din lilla grupp samt i de större workshopsen på att beröra och fullända din performance.

>> Sånglinjen: Söker du ditt helt unika sound? Rockeffekter som scream, dist och growl!

Sånglinjen är en terminsbaserad fördjupningskurs för dig som känner dig bekväm med din röst eller redan har gått Preparand. Vi jobbar tekniskt med röstkontroll och avancerat scenuttryck, unik karaktär inklusive mikrofonträning. Avslutning med konsert på scen i stan.

>> Preparand: Belta som Adele? Beyoncé? Paramore? Utöka ditt register dramatiskt!

Preparand är en förberedande kurs där grund läggs för teknik, röstkontroll, självkänsla, uttryck och framställning. Kursen är lättsam, rolig och fullproppad med nyttiga tips! Utveckla din röst från grunden, utforska dess många egenskaper och tekniker, och hitta ditt unika sound!

Kom in till vår studio och hör din rösts fulla potential. Skicka in en intresseanmälan via vår hemsida eller smsa 0709 234 023 eller maila rebecca (at) loudattic.com och boka in en underbar vår!
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan