Startsida

Erik Ullsten

Erik Ullstens karriär som professionell säljstrateg började med ett serveesse. Som ung, lovande tennisspelare packade han sina racketar och begav sig till Florida State University för tennisspel och studier.

Efter examen blev han tillfrågad att assistera världens mest kända tennistränare Nick Bollettieri i Florida, med huvudansvaret att träna de världsrankade juniorerna Anna Kournikova och Tommy Haas. Det var också här han började intressera sig för vad som utmärker de absolut bästa inom deras respektive gebit.

Erik fortsatte sedan inom affärsvärlden där han har lagt mycket tid på att studera de bästa och mest framgångsrika säljorganisationerna. Han träffade inflytelserika företagsledare och politiker som Senator Edward “Ted” Kennedy som också kom att bli hans mentor. Vänskapen med Kennedy öppnade dörrar, han blev handplockad att arbeta med president Barack Obamas stimulansprojekt med fokus på ökad försäljning för amerikanska bolag.

Idag lever Erik tillsammans med sin familj i Kungälv och arbetar som strategisk rådgivare i säljfrågor för flera av Nordens mest lönsamma och snabbväxande företag. Han är dessutom författare till säljtips, med namnet säljvitaminer, som kommer ut en gång i veckan via e-post och läses av över 21 000 säljare i Norden.

Själv har han hela världen som arbetsplats.

Bästsäljaren

Aktivitet

  • Antal foruminlägg: 0 st
  • Antal artiklar: 10 st
  • Antal forum-tack: 0 st
  • Antal gilla: 2 st
  • Följer 0 st
  • Följs av 0 st
Badges