David Amberton

Marknad och Content på Rififi Art Shop i Stockholm
Hej jag driver ett webgalleri sedan ca ett år och säljer limited edition konst printar/exklusiva posters - tryckt på hållbart plexiglas tillverkat av återvunna plastmaterial. Stilen är street art, urban popkonst och abstrakt modern konst från publika miljöer.

Försäljning sker via webshop i hela Europa med inriktning främst på 5 länder. Sjösatt och satt ihop allt i egen regi samt driver själv alla moment i dagsläget så som administration, mailutskick, försäljning, sociala medier och den viktigaste biten som är digital marknadsföring.

Jag säljer framförallt via digital marknadsföringskanaler som Instagram och Facebook samt utställningar och events i egen regi i Stockholms innerstad. Jag säljer en del men långt ifrån så mycket jag skulle vilja och har budgeterat. Detta beror mycket på tidsbrist och brist att bolla idéer med någon som vill vara med och driva ett webgalleri med samma energi och strävan, och är intresserad av att gärna satsa ekonomiskt eller med kunskap för att komma upp i större volymer.

Jag skulle gärna komma i kontakt med en någon annan entreprenör som kan tänka sig att vara med och driva det redan (halv)etablerade webgalleriet och brinner för att sätta igång snöbollen.

Klipp från utställningar och konstverken

Aktivitet

  • Antal foruminlägg: 0 st
  • Antal artiklar: 0 st
  • Antal forum-tack: 0 st
  • Antal gilla: 0 st
  • Följer 0 st
  • Följs av 0 st
Badges

Följer

Följs av

Forumaktivitet

Det finns ingen forumaktivitet att visa.

Artiklar av David Amberton

Användaren har inte skrivit några artiklar ännu.