Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer

När du behöver en iPhone reparation

Dela artikeln
torsdag, 28 december 2017 0

När mobilen börjar strula så kan det bli riktigt irriterande. Det kanske inte längre går att använda appar som normalt eller så har skärmen skadats så att man inte ser ordentligt. Idag så använder vi mobiler mer än någonsin och en smartphone bör fungera som den ska för att man ska få ut det mesta av den. En iPhone reparation i Stockholm behöver inte vara särskilt dyr längre, exempelvis Teknikpunkten hjälper dig från 550 kr. För att fatta rätt beslut så finns det några viktiga saker som du bör tänka på.

Kostnaden för en iPhone reparation i Stockholm

Det som man måste ta reda på är givetvis vad det kommer att kosta att reparera mobilen. Om det rör sig om en summa som motsvarar en ny iPhone så kanske det inte finns så stor mening med att laga. Men många gånger så blir det inte så dyrt med iPhone reparation i Stockholm helt enkelt för att det inte rör sig om någon större skada. Du kanske tycker att skadan på din mobil ser svår ut men i själva verket så kommer du bara att behöva en ny skärm eller kanske byta ut en enklare del i telefonen.

Det finns iPhone modeller som har batterier som med tiden saktar ner driften. Det kan verka som att det är själva telefonen som strular men allt som behövs är ett fräscht batteri. Om du bara behöver byta till ett nytt batteri så är det ingen större kostnad. Ett äldre batteri kan leda till att man inte kan använda telefonen utan att den är kopplad till väggen och då är det ju inte längre en mobil telefon! När du väl har fått ett nytt batteri så bör du betänka hur då kan få det att hålla längre. Om man använder en iPhone på rätt sätt så kommer batteriet att må mycket bättre.

Få en utvärdering via email, telefon eller på plats i en butik och avgör sedan om du vill laga din iPhone eller om det kanske är dags för en ny modell…

Hur trivs du med din mobil?

Även om tanken om en helt ny mobiltelefon kan verka lockande så ska du komma ihåg att du antagligen är ganska van vid den iPhone som du har. Att byta till en annan typ av smartphone eller till annan version kan innebära en stor omställning. Om du trivs mycket bra med din mobil som den är så kan det finnas ett värde i att reparera den. När reparationen ger dig en telefon som du sedan kan fortsätta med länge så kan det vara värt satt lägga lite mer på lagningen.

Kan du sälja telefonen efter reparation?

En annan sak som man kan tänka på är om det kanske är värt att reparera en iPhone i Stockholm även om man tänker köpa ny. När du väl köper en ny mobiltelefon så kanske du kan sälja den gamla. Då är det inte dumt att den har lagats för att vara i riktigt gott skick. Alternativt så kanske du vill ge bort mobilen till en familjemedlem eller vän. En ny skärm utan sprickor kan få mobilen att kännas som ny och då blir den bra mycket trevligare att ta över.

Veckans hetaste

 

Välj kommun från listan