Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Telefonförsäljare/mötesbokare – Mindre uppdrag!

Telefonförsäljare/mötesbokare – Mindre uppdrag! 17 aug 2011 20:47 #40820

Inför hösten har vi volym för ett mindre uppdrag inom försäljning, mötesbokning eller kundservice. Därför vänder jag mig till er företagare på Företagande.se för att komma in kontakt med några mindre företag.

Våra affärsområden är följande;

// Telefonförsäljning,
Innebär att vi kontaktar nya kunder (privatpersoner eller företag) för att sälja in dina produkter/tjänster. Du kan välja att vi enbart kontaktar kunder som inte har en relation till ditt företag eller att vi kontaktar dina befintliga kunder för att sälja in någon annan produkt eller tjänst.

// Mötesbokning
Om du vill fokusera på att sälja in en produkt eller tjänst till en kund så kan det vara bra att spara onödig tid på att ringa dina kunder och boka in möten. Med Softcom så fokuserar du enbart på försäljningen. Vi sköter och tar hand om alla dina bokningar.

//Kundservice, Support och Telefonsvar
Vem svarar i din telefon när du inte kan ta samtalet? Softcom besvarar dina samtal, hanterar det administrativa och besvarar brev och e-post. Vi har en bred erfarenhet av kundservice sedan 1992 och kan hantera all form av support, även teknisk.

Bakgrundsfakta:
Softcom är ett modernt och kreativt callcenter som arbetar med telefonförsäljning, mötesbokning, telesupport/kundtjänst och event. Vi var Sveriges första kundserviceföretag som startade vår verksamhet 1992. Idag driver vi två kontor och ett huvudkontor i centrala Kalmar.

Mer information om oss finns på vår hemsida.

Jag vill helst bli kontaktad via e-post,

Hälsningar,

Deni Balic
Business Area Manager

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Mobil: 072 - 285 05 06
Senast redigerad: 17 aug 2011 20:48 av Deni B. Orsak: Felstavningar

Re: Telefonförsäljare/mötesbokare – Mindre uppdrag! 28 sep 2011 16:55 #41282

Hej,

Vi har eventuellt ett projekt för er, mötesbokning.

Kontakta mig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Mvh

Natte
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan