Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Drivna, skickliga programmerare sökes för partnerskap

Drivna, skickliga programmerare sökes för partnerskap 24 nov 2011 17:45 #41998

Hej,

Jag och min kollega Martin Häggkvist har i flera år drivit ett företag som haft fokus på att bygga upp ett starkt nätverk som ska leverera innehåll till en nischad community. Communityn har inget motstycke i dagsläget men undersökningar gjorda över hela landet visar att vår användarmålgrupp efterfrågar det vi vill åstadkomma. Communityn har potential att hysa upp mot miljonen användare utöver de som kommer leverera innehåll. De samarbetspartner vi för dialoger med vill komma igång och arbeta med oss och ser en stor nytta i vår affärsidé.

I vår referensgrupp, som vi själva anskaffat, sitter höga näringslivsrepresentanter samt representanter från organisationer som hjälper oss med sitt kunnande och öppnar dörrar för nya samarbetspartners. En av referensgruppens medlemmar kan ge oss tillgång till över 80.000 potentiella användare som dessutom har ett uppenbart intresse av vår verksamhet. Prognosen för affärsverksamheten är god och har bedömts som mycket lukrativ då vi kommit ut på marknaden.

Jag och Martin har fokuserat på att driva upp affärsverksamheten där vår kompetens och nätverk är av betydelse. Det är nu vi är redo att lansera. Vad vi söker är en samarbetspartner som kan koda och bygga upp tekniken bakom den här communityn tillsammans med oss. För utformningen arbetar vi med en nära utexad civilingenjör från KTH inom medieteknik och sociala medier. Vi ser för rätt person en framtida möjlighet att få ingå i företaget som delägare eller sluta andra avtal som båda parter finner attraktiva. Med rätt kompetens finns stora möjligheter att bygga en community för framtiden som kan komma bli en av Sveriges största. Vårt nätverk kommer göra mycket jobb innan och efter lanseringen som många andra inte klarar av. Vår produkt fyller ett behov på marknaden.

Tillsammans med dig bildar vi ett starkt, drivet team som är redo att köra stenhårt för att driva igenom vår idé och etablera oss i Sverige och därefter också försöka ta sikte på den utländska marknaden där behoven också finns.

Vi söker dig som är mycket skarp på att koda för webb och tror du kan klara av att bygga en community som klarar mycket trafik och innovativ. Vi vill jobba i PHP eller .NET. Om du har andra förslag kan vi ta de i beaktande i och med att du blir ansvarig för hela kodningen. Kunskaper i Flash kommer vara mycket meriterande. I och med att vi kommer administrera konton för användare är säkerheten av stor vikt. Du är också mycket driven, entreprenör i sinnet i och vill tillsammans med oss bilda ett framgångsrikt team. Du kittlas av tanken att det du arbetar med kan nå ut stort, få publicitet, jobba på lång sikt och dessutom få möjligheten till ett rikt nätverk redan från start. Vill du använda dina kunskaper i ett företag som kommer nå stor framgång och redan är djupt befäst så är det här din chans.

Om du känner någon du kan rekommendera är du också varmt välkommen att höra av dig. Vi är Stockholmsbaserade.

Kontakta oss via mejl eller telefon för mer upplysningar.

Niklas Gerholm
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0707 17 47 30

Martin Häggkvist
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0707782665
Niklas Gerholm
Senast redigerad: 25 nov 2011 16:58 av niklas73.
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan