Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Säljare sökes i Norr om Skåne

Säljare sökes i Norr om Skåne 09 mar 2012 08:38 #43214

Link Up AB är ett ungt företag som jobbar med att hjälpa företag med kompletta kommunikationslösningar. Det genom att sälja Ip-växlar, Ip-telefoni, mobilväxlar, mobilabonnemang via partners. Vi erbjuder våra kunder allt ifrån mjuk- och hårdvara till installationer och utbildningar. För oss betyder efterarbetet samt en långsiktig relation med kunden lika mycket som själva säljet.

Vi söker dig som:
Har erfarenhet av Telekombranschen, har jobbat mot företag tidigare och har ett sinne för affärer. Du ska vara ärlig, tävlingsinriktad samt kunna jobba mot tydliga mål. Du är också en motiverande, lojal och en hjälpsam person som tar stort ansvar.

Att du är driftig, disciplinerad, glad och en positiv person som kan jobba självständigt är en förutsättning.

För oss är det viktigare att Du passar in i vår starka företagskultur än att Du har en imponerande meritförteckning. Du har en mogen inställning till arbete och har både förmågan och viljan att göra ditt absolut bästa.
God förmåga att uttrycka dig både i skrift och tal samt kunna arbeta med telefon som redskap.

Dina arbetsuppgifter
• Du kommer att arbeta med B2B-försäljning, både i form av nykundsbearbetning och genom att upprätthålla och utveckla befintliga kundrelationer.

• Du blir ytterst ansvarig för hela försäljningsprocessen och följer denna från ax till limpa. Du sköter din egen bokning av kundbesök hemifrån där du sedan går ut på fältmöte och träffar kunden för att gå igenom deras behov och tar därigenom ett helhetsgrepp om dina kunder och agerar projektledande.

Vi erbjuder DIG:
• Hög provisionsbaserad lön
• Ett spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter.
• Ett omfattande utbildningsprogram inom försäljning, kundvård och personlig utveckling.
• Goda karriärmöjligheter.
• Flexibla arbetstider
• De rätta verktygen för att lyckas tjäna stora pengar.

Intresserad? Vänligen kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Senast redigerad: 09 mar 2012 08:39 av Oliwer Helsén.
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan