Programmerings och databaskunnig för partnerskap

82
1
Hej,

Vi söker dig som är intresserad av att driva upp ett helt nytt socialt media i Sverige. Efterfrågan är stor, nätverket som vi byggt ännu större och drivkraften enorm.

”Vi” är Niklas och Martin, 39/36 år och äger Growing Up AB; ett företag som bygger en community för föräldrar som har barn i Sveriges skolor. Vi har kommit långt i vår uppstart och söker nu någon som är intresserad av att erbjudas delägarskap i företaget. Den vi söker har gedigna programmeringskunskaper inom i första hand PHP, databaser, HTML samt förståelse för hur man bygger ett community. Du får också gärna ha kunskaper om sociala media och annonsmarknaden på internet. Du ska definitivt vara driven och 110% besluten att genomföra det hon eller han påbörjat - en entreprenörssjäl. För rätt person kommer det innebära en hel del slit där alla jobbar gratis så mycket de kan och hinner utanför sina ordinarie jobb men tillsammans kommer vi bli starka och bygga ett av Sveriges bästa IT bolag med oanade möjligheter och intäkter.

Vi har starka kontakter högt upp i näringslivet med många som tror på oss. Vi har erfarenhet inom byggande av företag och många kontakter som ska hjälpa oss att leverera innehållet. Vi erbjuder vårt nätverk och entreprenörskap som garanterar framgång.

Maila mig på niklas.gerholm (a) bredband.net så hörs vi.
Niklas Gerholm

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.