Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Nora Systems AB söker en Dansktalande Customer Developer

Nora Systems AB söker en Dansktalande Customer Developer 08 maj 2014 15:26 #49581

  • Turo
  • Turo's Avatar
  • OFFLINE
  • Medlem
  • Inlägg: 30
  • Tack mottaget: 4
Kan du danska? Gillar du att nosa rätt på affärer? Har du erfarenhet av inside sales? Då har vi jobbet för dig.

Vi söker till nora Systems AB en Customer Developer, en ansvarsfull roll som går ut på att undersöka och validera leads, nya affärmöjligheter och intressanta kunder. Du jobbar med utåtriktat försäljningsarbete på insidan, kan man säga. Tjänsten går ut på att stötta och samarbeta med företagets fältsäljare i första hand Danmark men även att hjälpa till att stötta i de övriga Skandinaviska länderna.

Tjänsten är heltid och tillsvidare och är placerad i Solna. För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Urvalet sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.


Arbetsuppgifter
I arbetsuppgiften ingår att hålla sig uppdaterad gällande nya affärsprojekt genom att jobba i tex Byggfakta, läsa facktidningar och hålla reda på offentliga verksamheter. Det ingår också i tjänsten att validera tips och leads som genereras inom organisationen.
Du kommer att assistera i pågående projekt genom att hjälpa till att identifiera beslutsfattare hos entreprenörer, arkitekter, byggherrar och underleverantörer mm. Det kan även handla om att hjälpa till med att boka besök och genomföra kontinuerligt uppföljande arbete om hur projekten fortskrider.
Du kommer veckovis följa upp med respektive säljare gällande tex; pågående projekt, intressanta nya projekt och intressanta kunder som ännu inte startat projekt.
Customer Developer har ansvar för att allt ovanstående uppdateras dagligen på ett strukturerat och noggrant sätt i företagets CRM-system


Utbildning / Erfarenhet
Först och främst, du som söker måste kunna Danska. Både skriftligen och muntligt - du jobbar mot danska marknaden med danska kollegor.Vi tror att du som söker har minst gymnasieutbildning och du har minst tre års arbetserfarenhet från innesälj eller motsvarande.

Som person är du nyfiken och orädd. Du gillar att ta kontakter och du trivs med att vara "spindeln i nätet". För att klarar den här arbetsuppgiften på ett bra sätt tror vi att du är noggrann och strukturerad. Vana av CRM-system är ett krav, erfarenheter av SAP räknas meriterande.


Förmåner
Friskvård, generöst pensionspaket mm

Kontaktpersoner
Joacim Jonasson
Telefonnummer: 08 555 651 26

Skicka ansökan: express.joberate.com/campaign/url/forward/ae1541a5dbf9
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan