Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Marknadskoordinator

Marknadskoordinator 30 jul 2014 20:23 #50020

  • btbsilent
  • btbsilent's Avatar
Vill du vara med och utveckla Plantagen?

Från en ledande position som norra Europas största destination för växter vill Plantagen nu ta nästa steg.

Vi söker en självständig marknadskoordinator med erfarenhet av projektledning till Plantagen. Du kommer att vara ansvarig för den kommersiella kalendern för Sverige och en av dina huvuduppgifter är att genomföra marknadsföringskampanjer.

Du rapporterar till försäljnings- & marknadschefen för Sverige och kommer att vara placerad på vårt kontor i Barkarby.

Urval och intervjuer påbörjas vecka 33 och då kan även eventuella frågor svaras på gällande tjänsten. Välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter

Som marknadskoordinator är du ansvarig för den kommersiella kalendern för Sverige. Den baseras på en gemensam kalender för koncernen och anpassas till den lokala marknaden. Det innebär ansvar för samtliga externa medier, såsom annonser, DM, radio, outdoor boards, lokala kampanjer, hemsida, kundklubb och PR. Ditt ansvar kommer vara att optimera mixen av samtliga externa medier mot den kommersiella kalendern.

Du kommer att planlägga, utveckla och genomföra marknadsföringskampanjer. Du arbetar nära kollegor från det kommersiella teamet (sälj, visual merchandiser, in-store logistics) samt med sortiment och inköp. Vi arbetar med inhouse-avdelning och externa PR- och mediebyråer som du blir kontaktperson för. Du kommer även arbeta nära marknadsteamet på koncernnivå.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden inkluderar även:

• Att självständigt driva event såsom mässor och PR-aktiviteter
• Att skriva texter för hemsidan, pressreleaser och marknadstexter
• Att säkerställa att koncernens guidelines kring kommunikation följs
• Att förhandla med leverantörer gällande annonser, PR arrangemang mm
• Att ansvara för budget, uppföljning och fakturakontroll
• Att ansvara för deadlines och kvalitetskontroll

Resor förekommer, mestadels inom Sverige men även till Norge och Finland.

Utbildning / Erfarenhet


Vi söker dig som har en eftergymnasial marknadsutbildning och minst tre års erfarenhet av liknande tjänst. Det är mycket meriterande om du har arbetat med PR och vi ser det även som meriterande med erfarenhet från retail-branschen. Du är väl förtrogen med sociala medier och är intresserad av utvecklingen inom detta.
Du har kunskap i Content Marketing och Digital Marketing.

Du är en van användare av MS Office och du bör även ha kunskap i Adobe-programmen Indesign och Photoshop. Krav är även erfarenhet från WordPress eller liknande webbpubliceringsverktyg. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig väl, både på svenska och engelska såväl i tal som i skrift. Du bör ha god estetisk blick och intresse för design och kommunikation.

Som person är du strukturerad, effektiv och kommunikativ. Du är van att arbeta självständigt och att agera proaktivt.

Kontaktpersoner

Eva Nilsson
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Plantagen

Plantagen är norra Europas största trädgårdskedja, med 61 butiker i Norge, 41 i Sverige, 11 i Finland. Riskkapitalbolaget APAX är med sina 90 % av aktieinnehavet huvudägare i Plantagen medan styrelsen och ledningen äger resterande andelar av företaget. Plantasjen ASA är koncernbolaget under vilket de nationella bolagen Plantasjen Norge AS, Plantagen Sverige AB och Plantagen Finland Oy sorterar.

ANSÖK HÄR: express.candarine.com/campaign/url/forward/21b19dddd6d3
 

Välj kommun från listan