av Redaktionen
Redaktionen
Författare på Foretagande.se
46 foruminlägg
1231 artiklar

Uppdragsavtal för StyrelseledamotDetta avtal gäller för uppdraget som styrelseledamot i ett företags styrelse. Ett företags styrelse har en viktig roll. Styrelsen bär det yttersta ansvaret för företaget. Därför är det av vikt att de personer som väljs in i en styrelse är införstådda med sitt åtagande. Det är även på det viset att personer i en styrelse kommer få del av känsliga uppgifter i företaget såsom affärshemligheter, strategier, prissättning, immateriella rättigheter, osv. Skydda företaget genom ett uppdragsavtal för styrelsen ledamöter.

I detta uppdragsavtal regleras frågor om uppdraget som styrelseledamot, sekretess, arvode, jäv, hävning av avtal och frågan avseende eventuella styrelseuppdrag i konkurrerande företag. Likaså regleras frågor om skyddet av personuppgifter, skadestånd, avtalsbrott, vad som händer om det uppstår hinder för en ledamot att utföra sitt uppdrag samt avtalstid.

Köp endast mall eller beställ skräddarsytt

Vill du spara tid och få hjälp är den skräddarsydda mallen ett bra alternativ där vår expertjurist hjälper dig att utforma avtalet så det passar din situation. Väljer du endast mall får du tillgång till den direkt vid köpet.

Beställ snabbt och enkelt med ett kortköp. Önskar du faktura? kontakta oss här.

Beställ mallen Uppdragsavtal för Styrelseledamot för 1496 kr + moms. Önskar du tjänsten skräddarsytt avtal hjälper vår jurist dig hela vägen - då är priset 4996 kr + moms.

Obs: Beställer du endast mall laddas den ner automatiskt till din dator. Om du väljer skräddarsydd mall så kontaktar vi dig snarast möjligt för upprättande av avtalsmallen.

Visa kommentarer 0
Du måste registrera dig som medlem för att skriva en kommentar.. för att registrera dig som medlem.