Startsida
av Redaktionen
Redaktionen
Författare på Foretagande.se
91 foruminlägg
1269 artiklar

Detta avtal gäller för uppdraget som styrelseledamot i ett företags styrelse. Ett företags styrelse har en viktig roll. Styrelsen bär det yttersta ansvaret för företaget. Därför är det av vikt att de personer som väljs in i en styrelse är införstådda med sitt åtagande. Det är även på det viset att personer i en styrelse kommer få del av känsliga uppgifter i företaget såsom affärshemligheter, strategier, prissättning, immateriella rättigheter, osv. Skydda företaget genom ett uppdragsavtal för styrelsen ledamöter.

I detta uppdragsavtal regleras frågor om uppdraget som styrelseledamot, sekretess, arvode, jäv, hävning av avtal och frågan avseende eventuella styrelseuppdrag i konkurrerande företag. Likaså regleras frågor om skyddet av personuppgifter, skadestånd, avtalsbrott, vad som händer om det uppstår hinder för en ledamot att utföra sitt uppdrag samt avtalstid.

Köp mall eller beställ skräddarsytt avtal

  • Spara tid.
  • Framtagen av expert.
  • Färdigformulerad text - enkel att göra klar.
  • Snabbt och säkert kortköp.
  • Leverans direkt där mallen laddas ner i din dator.
  • Nöjd kund-garanti. (Vi betalar tillbaka utan diskussion.)

"Ni håller helt klart vad ni lovar, mallarna är bra!" - Advokat Kristofer Hansson.

Vill du få hjälp av en expert? Välj då den skräddarsydd där du får hjälp hela vägen till färdigt avtal.

"Jag kan varmt rekommendera Företagande.se om du är i behov av juridisk kompetens. De håller vad som är överenskommet, snabb kontakt och återkoppling och är väldigt kundvänliga. Jag är verkligen nöjd och tacksam." - Ted Clarén, Ystad.

Mallen Uppdragsavtal för Styrelseledamot kostar 1496 kr + moms och skräddarsytt pris är 4996 kr + moms. Vill du betala med faktura eller Bitcoin eller har en fråga? Kontakta Patrik Nilsson på 0738-21 10 50 eller skicka ett mejl till patrik@foretagande.se


Vi kontaktar dig snarast efter beställning.

Visa kommentarer 0
Du måste registrera dig som medlem för att skriva en kommentar.. för att registrera dig som medlem.