av Redaktionen
Redaktionen
15 följer
19 följare
46 foruminlägg
1186 artiklar

Återförsäljaravtal gratis mallDokumentmallen ”Återförsäljaravtal” i word-format är gratis och används då en tillverkare önskar upprätta ett avtal som reglerar under vilka villkor en återförsäljare skall sälja tillverkarens produkter.

 

I ett återförsäljaravtal regleras bland annat villkoren för försäljningen/säljuppdraget, tillverkarens ansvar för produkterna gentemot köparen samt övriga villkor för samarbetet mellan tillverkaren och återförsäljaren.

Här finns en nyare och mer genomarbetat mall för återförsäljare (21 klausuler mot 9 som finns i mallen på denna sidan)

Därtill regleras avtalets tidsram samt under vilka förutsättningar avtalet kan sägas upp.

Ladda ner mallen

Ladda ner gratis mall för återförsäljaravtal här (Word)

Här har du mallen i ODT-format ifall du inte har tillgång till Word.

Ladda ner mallen

Ladda ner gratis mall för återförsäljaravtal här (ODT)

Notis: När du vill spara uppdragsavtalsmallen för att ladda upp eller mejla till någon, så rekommenderar vi att du laddar ner något av följande gratisprogram: CutePDF-Writer eller PDF-creator(En ny skrivare kommer att synas när du installerat och väljer att skriva ut genom att trycka på knappen "skriv ut" i mallen. Nu kan du spara filen som en pdf på din hårddisk. Originalfilen du laddat ner ovan sparar du på din dator tills nästa gång du ska använda den.)

Adobe readerHär kan du ladda ner den senaste versionen av Adobe reader. (Gratismallen uppdragsavtal fungerar bäst i den senaste versionen.)

Visa kommentarer 1
Du måste registrera dig som medlem för att skriva en kommentar.. för att registrera dig som medlem.
Daniel
| Anmäl | 5 år sedan
Hejsan. Är det någon som har bra koll på vilken mall man ska anv. sig av vid avtalsskrivande mellan företag som innehar exklusiv agentur på en marknad och med ett företag som ska sälja dem i det landet? Samarbetsavtal?